Over ons

Zirkzee BV, uw partner in aluminium, messing en roestvaststaal.

Profiel en plaat

Zirkzee is gespecialiseerd in maatwerk van Aluminium, messing en RVS voor zowel bedrijven als particulieren. \hierbij kunt u denken aan verkoop van profiel en plaatmateriaal. Naast het leveren van het materiaal kunnen wij het materiaal voor u verwerken tot halffabricaat of eindproduct. Onze bewerkingsmogelijkheden zijn: afkorten, knippen, walsen, zetten, felsen, tig-lassen en boren. Daarnaast verzorgen wij het polijsten, anodiseren, poedercoaten en extrusiers van profielen.

<== Klik hier, voor meer informatie over Profiel en plaat ==>

Isolatie en plaatwerk

De afdeling isolatie houdt zich bezig met isoleren en afwerken van procesleidingen, kanalen, ketels en appendages in de industrie en utiliteitsbouw. Wij leveren een breed scala aan isolatiemateriaal voor het isoleren van warmte, koude, geluid en brand. Ook kunt u bij ons terecht voor advies betreffende: het toe te passen isolatiemateriaal, isolatiedikte en afwerking.

<== Klik hier, voor meer informatie over Isolatie en plaatwerk ==>

Onze website: www.zirk.nl

Onze website richt zich voornamelijk op de verkoop en leveringen van profiel en plaat. In onze uitgebreide catalogus vindt u ons hele assortiment van aluminium, messing en RVS (roestvaststaal). Onze winkelwagen is voorzien van een autonesting algoritme die ervoor zorg dat uw gewenste formaten zo voordelig mogelijk uit de handels lengtes worden gehaald. Hierdoor ontstaan minimale rest delen welke u niet verplicht bent om af te nemen. Indien u gebruik wilt maken van afwerkingen zoals: bv plaatzetten, walsen, gaten boren raden wij u aan om ons even een mail te sturen met uw wensen. Dan zal ons team dit direct oppakken om een offerte te maken en u eventueel extra te adviseren. Vergeet in dit geval niet een kleine technische tekening mee te sturen van het te verwerken product.

<== Klik hier, om direct contact met ons op te nemen voor extra afwerkingen van uw product ==>

Geschiedenis van Zirkzee bv

De heer H.F. Zirkzee is in 1937 gestart met isoleren van procesleidingen. Het Grootste deel van zijn klanten was te vinden in de sectoren industrie en tuinbouw. De werkzaamheden bestonden uit het vervaardigen van papieren isolatieschalen in de werkplaats en het aanbrengen en afwerken (veelal met gips) van deze schalen op locatie. De werkplaats was gevestigd op de Oude Rijn 100 te Leiden.

In 1965 verhuisde het bedrijf naar de middelste gracht 26 in Leiden. Isolatiemateriaal werd niet meer zelf gemaakt maar ingekocht. De afwerking van gips werd steeds vaker vervangen door aluminium plaat. De verwerking van grotere hoeveelheden aluminium plaat en profiel bleef niet onopgemerkt bij de aannemers in de buurt en weldra werd er naast het isolatiewerk ook gestart met de verkoop van aluminium profiel en plaatmateriaal.

In 1984 verhuisde het bedrijf naar de huidige locatie op de Flevoweg 37 te Leiden. Zirkzee bv is vandaag de dag nog steeds actief op de gebieden.

<== Klik hier, om direct contact met ons op te nemen ==>